Ідентифікація форм міжнародних розрахунків в системі бухгалтерського обліку - Чижевська, Л.В.; Зеленіна, О.О.; Романенко, С.В. (Вісник економічної науки України, 2014)
Розглянуто сутність форм міжнародних розрахунків та визначено їх місце в системі бухгалтерського обліку.