Інноваційний розвиток економіки України як стратегічний напрям підвищення її конкурентоспроможності у світі - Гриньова, В.М.; Колодізєв, О.М. (Вісник економічної науки України, 2014)
У статті визначено місце України за рівнем конкурентоспроможності та проаналізовано стан інноваційної спроможності України у порівнянні з іншими країнами світу. Виділено негативні наслідки та проблеми системи управління інноваційними процесами в Україні.