Теоретичні основи і прикладні аспекти розвитку соціального партнерства в Україні - Головінов, О.М.; Головінов, М.І. (Вісник економічної науки України, 2014)
У статті проаналізовано діяльність інституту соціального партнерства в Україні, основні елементи механізму соціального діалогу, проблеми інституцій- них трансформацій. Представлена характеристика взаємовідносин основних сторін трипартизму, визначено оптимальні форми взаємодії партнерів для формування основ соціально-орієнтованої ринкової економіки.