Формування адаптивної системи комплементарного розвитку АПК та суміжних галузей економіки України - Гончаров, В.М.; Мартинов, А.А. (Вісник економічної науки України, 2014)
Визначено передумови формування адаптивної системи комплементарного розвитку АПК як системоутворюючого фактору забезпечення стійкого економічного розвитку національної економічної системи. Сформовано модель адаптивного управління комплементарним розвитком АПК та суміжних галузей економіки України.