Теоретичні підходи до оцінки змісту єдиного податку - Дулік, Т.О.; Александрюк, Т.Ю. (Вісник економічної науки України, 2014)
У статті здійснено науково-теоретичне обґрунтування змісту єдиного податку та визначальних факторів доцільності його застосування в Україні суб’єктами підприємницької діяльності на основі системно-структурного підходу.