Розробка стратегії покращення рівня експорту продукції промислового підприємства - Жилінська, Л.О.; Печеник, А.І. (Вісник економічної науки України, 2014)
У результаті аналізу загальносвітових тенденцій розвитку промислових корпорацій був запропонований ряд заходів, спрямованих на приведення виробничих і управлінських систем підприємства до рівня провідних машинобудівних корпорацій. Реалізація запропонованих заходів здатна забезпечити прискорений еволюційний розвиток підприємства до рівня організації світового класу.