Сучасні підходи щодо оцінки ефективності діяльності суб’єкта господарювання - Ткаченко, А.; Філіпська, Ю. (Вісник економічної науки України, 2014)
У статті розглянуто поняття ефективність господарської діяльності. Визначено основні показники діяльності підприємства. Проаналізовано методи та підходи щодо оцінки діяльності суб’єкта господарювання. Визначено та порівняно сучасні міжнародні та вітчизняні підходи в аналізі. Висвітлено проблеми оцінки діяльності підприємства на базі фінансової звітності.