Контррозвідка: суть і завдання в нестабільних ринкових умовах господарювання - Живко, З.Б. (Вісник економічної науки України, 2014)
Визначено місце і завдання контррозвідки в системі економічної безпеки підприємства, побудовано структурну модель економічної безпеки підприємства, у відповідності до чого визначено мету, об’єкт, сукупність завдань, функцій контррозвідувальної діяльності та обґрунтовано критерії оцінювання її результативності. Запропоновано відповідні критерії та показники для оцінювання діяльності контррозвідки.