Національний паливно-енергетичний баланс як основа економічної безпеки - Майдукова, С.С. (Вісник економічної науки України, 2014)
Розглянуто загальні світові тенденції формування паливно-енергетичного балансу в країнах світу в контексті енергетичної безпеки. Зроблені висновки і дано рекомендації щодо концепції диверсифікації енергетики України на базі власних джерел палива.