Віртуальне підприємство як резерв підвищення ефективності у нових умовах - Падерін, І.Д.; Романов, О.В.; Савельєв, І.В. (Вісник економічної науки України, 2014)
В статті надається механізм формування поняття «віртуального підприємства». Розглядається актуальність даної проблематики та наводяться приклади функціонування віртуального підприємства. Окреслено основні переваги та недоліки такого роду формувань та наведено основні етапи створення та функціонування віртуального підприємства.