З нагоди 90-річчя від дня народження ЧУМАЧЕНКА МИКОЛИ ГРИГОРОВИЧА (Вісник економічної науки України, 2015)
1 травня цього року виповнилося б 90 років славному синові українського народу, державному і громадському діячеві, Заслуженому діячеві науки і техніки України, доктору економічних наук, професору, академіку НАН України, почесному директор Інституту економіки промисловості НАН України, організатору і першому Президенту Академії економічних наук України, Раднику Президії НАН України Чумаченку Миколі Григоровичу. Його життя стало прикладом безмежної відданості й вірності науці, своєму покликанню, раз і назавжди обраній справі.