Особливості організації інноваційної діяльності в Україні з урахуванням соціально-економічного розвитку регіонів - Мовчан, О.М. (Вісник економічної науки України, 2015)
У статті аналізується організація інноваційної діяльності на території України в умовах запобігання масовому безробіттю з урахуванням особливостей соціально-економічного розвитку регіонів. Наведено рекомендації щодо механізмів впливу інноваційної діяльності на створення робочих місць на підприємствах різних галузей економіки.