Особливості стратегічного управління підприємством інноваційно-маркетингової орієнтації на промисловому ринку - Пілюшенко, В.Л.; Дубницький, В.І. (Вісник економічної науки України, 2015)
У дослідженні розглянуті особливості стратегічного управління підприємством інноваційно-маркетингової орієнтації в умовах цільового промислового ринку. Виконано обґрунтування структури і складових економічного та організаційного механізмів стратегічного управління промисловим підприємством інноваційно-маркетингової орієнтації. Представлена «піраміда» рівнів конкурентоспроможності в умовах промислових підприємств та їх складових детермінант, в тому числі, стосовно до цільового ринку металопродукції.