Мале і середнє підприємництво як чинник виходу економіки Донбасу з кризи - Толмачова, Г.Ф. (Вісник економічної науки України, 2015)
Досліджується місце малого та середнього підприємництва у економіці Донбасу. Наводяться результати аналізу показників розвитку малого та середнього підприємництва Донецької і Луганської областей і результати анкетного опитування оцінки впливу зовнішніх чинників на формування підприємницької активності в регіоні. На основі проведеного дослідження надано рекомендації щодо поліпшення підприємницького клімату з метою забезпечення росту сектора малого та середнього підприємництва.