Державна молодіжна політика: історія формування, проблеми, перспективи - Зінченко, А. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2007)
Рецензія на монографію: Бородін Є.І. Історія формування державної молодіжної політики в Україні (1991 – 2004 рр.): Монографія. – Д.: Герда, 2006. – 472 с.