Досвід розвитку європейських ринків освітніх послуг - Чайка, І.П. (Економічний вісник Донбасу, 2015)
У статті узагальнено європейський досвід реформування системи вищої освіти з метою його застосування для розробки моделі розвитку вищої освіти України, підвищення ефективності функціонування національних ВНЗ.