Досвід формування ефективної інноваційної інфраструктури в зарубіжних країнах - Шульга, Г.В. (Економічний вісник Донбасу, 2015)
В статті проаналізовано зарубіжний досвід формування інноваційної інфраструктури у країнах, що є світовими лідерами у сфері інновацій. Розглянуто особливості формування інфраструктури інновацій у різних частинах світу. Запропоновано декілька напрямів удосконалення існуючої інфраструктури інновацій в нашій країні.