З нагоди 70-річчя з дня народження і 50-річчя наукової діяльності академіка НАН України Гейця Валерія Михайловича (Економічний вісник Донбасу, 2015)
20 квітня 2015 року виповнюється 70 років видатному вченому-економісту, академіку НАН України, віце-президенту Національної академії наук України, директоруДУ «Інститут економіки та прогнозування НАН України», лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки Гейцю Валерію Михайловичу, а також відзначається 50-річчя його наукової діяльності.