Інформаційна технологія програмно-керованих растрів введення зображень у системах комп'ютерного зору - Грицик, В.В.; Бондарук, А.Б.; Грицик, В.В.; Кравець, І.І.; Опотяк, Ю.В.; Цмоць, І.Г. (Доповіді НАН України, 2014)
Розроблено iнформацiйну технологiю програмно-керованих растрiв введення зображень у системах комп’ютерного зору. Визначено принципи побудови та створено систему введення зображень з високою роздiльною здатнiстю та чутливiстю для клiтинної мiкроскопiї. Запропоновано нестандартнi програмно-апаратнi методи формування розгортки, якi забезпечили можливiсть введення окремих фрагментiв сцени у полi зору та зменшили необхiдний обсяг даних.