Імідж як категорія системології політичного світосприйняття - Кривошеїн, В. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2005)
Розглядаються системні властивості іміджу в структурі політичного світосприйняття. Особлива увага звертається на висвітлення системотехніки прототипу – ядра іміджової структури.