Діяльність координаційних і консультативно-дорадчих органів з питань етнонаціональної політики - Леонова, А. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2005)
За роки незалежності в Україні при органах державної влади сформовано розгалужену мережу координаційних і консультативно-дорадчих органів з питань етнонаціональної політики. У статті висвітлюються їх функції та оцінюється ефективність їх діяльності.