Група точкових симетрій системи вільних рівнянь другого порядку - Шаповал, Н.М. (Доповіді НАН України, 2014)
Доведено, що повною групою точкових симетрiй системи вiльних звичайних диференцiальних рiвнянь другого порядку є загальна проективна група, що дiє у просторi незалежних i залежних змiнних.