Корисні копалини України як чинник відновлення зростання економіки та розвитку регіонів - Марченко, В.М. (Економічний вісник Донбасу, 2015)
У статті зроблено аналіз корисних копалин на території України, що дає змогу відновлення сталого розвитку економіки та комфортного проживання громадян в умовах кризи та децентралізації країни. Надано підходи щодо розвитку регіонів, середнього та малого бізнесу. Приведено деякі розрахунки інвестиційних витрат для бізнесу.