Особливості зовнішньоекономічної діяльності підприємств сфери послуг - Сазонець, О.М.; Малашенко, Ю.А. (Економічний вісник Донбасу, 2015)
У статті розглянуто та проаналізовано особливості зовнішньоекономічної діяльності підприємств сфери послуг. Проаналізовано проблеми державного регулювання зовнішньоекономічної діяльностіпідприємств. Запропоновано шляхи вирішення виявлених проблем при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності національних підприємств сфери послуг.