Про розуміння управління ефективністю діяльності підприємства - Лазарева, Н.О. (Економічний вісник Донбасу, 2015)
В статті визначено поняття «управління ефективністю діяльності підприємства». Встановлено взаємозв’язок елементів процесу управління ефективністю діяльності підприємства. Визначено основні стадії та етапи циклу управління ефективністю. Встановлено засоби управління ефективністю. Автор проаналізувала модель організаційної ефективності та запропонувала основні принципи здійснення управління ефективністю діяльності підприємства.