Київська періодична преса 1917–1918 рр. як джерело з історії української центральної ради - Рудий, Г. (Україна ХХ ст.: культура, ідеологія, політика, 2014)
В статті аналізується процес становлення київської періодики за доби Української Центральної Ради та її значення у вивченні історії УЦР. Ключові слова: Українська Центральна Рада, київська періодична преса, київські газети.