Прижиттєві вшанування М.С. Грушевського (до 1926 року) - Скрипник, П. (Україна ХХ ст.: культура, ідеологія, політика, 2014)
У статті висвітлюються питання прижиттєвих вшанувань М. Грушевського до 1926 року. Показано, що українське суспільство пильно стежило за науковою та громадською діяльністю вченого, шанувало його талант і внесок у розвиток національно-визвольного руху України. Ключові слова: Михайло Грушевський, національно-визвольний рух України.