Бифуркации автоколебаний колесного модуля в окрестности прямолинейного режима движения - Вельмагина, Н.А. (Прикладная механика, 2013)
Проведено аналіз впливу характерних параметрів системи на область коливальної нестійкості колісного модуля; розглянуто вплив точності апроксимації нелінійної залежності сили відведення і п'яткового моменту на характер автоколивань, побудовано біфуркаційну множину, що розділяє площину параметрів на області з різним числом граничних циклів.