Пріоритетні напрями стратегічного планування розвитку промисловості міста - Солдак, М.О. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
Визначено пріоритетні напрями стратегічного планування розвитку промисловості міста. Обґрунтовано необхідність корегування стратегічних пріоритетів розвитку промисловості з урахуванням заходів з подолання наслідків проведення бойових дій на території індустріальних міст.