Електрохемія плівок олігопероксидів на поверхні аморфних металевих стопів - Герцик, О.М.; Ковбуз, М.О.; Беднарська, Л.М. (Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології, 2008)
Досліджено вплив елементного складу і ступеня структуризації поверхні аморфних металевих стопів Fe80,0Si6,0B14,0 та Fe81,0Ni1,0Mo0,5Nb0,5Si3,0B14,0 на формування щільних олігопероксидних покриттів на основі вінілацетату, 2-трет-бутилперокси-2-метил-5-гексену-3 та малеїнового ангідриду методами рентґеноспектральної зондової мікроаналізи, дифрактометрії, міряння електрохемічних шумів, електрохемічної імпедансної спектроскопії.