Ермітова інтерлінація функцій двох змінних на заданій системі неперетинних ліній із збереженням класу C^r(R²) - Литвин, О.М.; Литвин, О.О.; Ткаченко, О.В.; Грицай, О.Л. (Доповіді НАН України, 2014)
Дослiджуються методи побудови операторiв ермiтової iнтерлiнацiї вiдновлення диференцiйовних функцiй двох змiнних мiж системою гладких неперетинних кривих, якi зберiгають клас диференцiйованостi C^r(R²). Для побудови вказаних операторiв використовуються слiди наближуваної функцiї та її частинних похiдних за однiєю змiнною до заданого порядку на вказанiй системi неперетинних кривих.