ФМР в обмінно-зв’язаних багатошарових структурах - Козак, І.М.; Поліщук, Д.М.; Кравець, А.Ф.; Голуб, В.О.; Korenivski, V. (Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології, 2015)
В даній статті наведено результати досліджень феромагнетного резонансу (ФМР) в обмінно-зв’язаних багатошарових структурах типу «феромагнетик/слабомагнетний прошарок/закріплений феромагнетик».