Інтеркаляційна здатність шпінелей LiMn₁,₉₅Fe₀,₀₅O₄ та LiMn₁,₈Fe₀,₂O₄ у водному розчині літійвмісного електроліту - Бойчук, Т.Я.; Будзуляк, І.М.; Іванічок, Н.Я.; Рачій, Б.І. (Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології, 2015)
В даній роботі проведено дослідження інтеркаляційної здатности активної речовини Фарадейового електрода гібридних суперконденсаторів на основі нанорозмірних фракцій літій-манганових шпінелей, заміщених Ферумом. На основі Х-променевих досліджень встановлено їхній фазовий склад, параметри ґратниці та розподіл катіонів за підґратницями.