Кодекс фіскальної прозорості: ініціативи МВФ - Косова, Т.Д.; Ангеліна, І.А. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
Розглянуто еволюцію впровадження Кодексу належної практики по забезпеченню прозорості в бюджетно- податковій сфері, розробленого МВФ, в трьох редакціях. Визначено основні напрями удосконалення оцінки фіскальної прозорості. Формалізовано концептуальну схему механізму оцінки державних витрат і фінансової підзвітності.