Система показників і оцінка суспільної ефективності електроенергетики України - Кадермєєва, Д.С. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
Розроблено систему показників оцінки суспільної ефективності електроенергетики України, які визначають зовнішню й внутрішню економічну, соціальну і екологічну складову за сферами суспільного відтворення. За результатами розрахунків встановлено взаємозв'язок цих складових. Визначена необхідність встановлення пріоритетної складової суспільної ефективності галузі, обґрунтування рівня якої дозволить планувати величину інших показників.