Основні засади функціонування публічного акціонерного товариства залізничного транспорту - Тараш, Л.І.; Буковський, А.В (Економічний вісник Донбасу, 2014)
У статті, виходячи із особливостей утворення в процесі реформування залізничного транспорту країни публічного акціонерного товариства "Українська залізниця", визначено основні засади його функціонування. Доведено необхідність формування якісної системи корпоративного управління як невід'ємної складової функціонування товариства. Запропоновано основні елементи системи і їх змістовне наповнення.