Особливості мотивації персоналу в фінансовій установі (на прикладі ПАТ КБ «ПриватБанк») - Бойченко, В.С. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
Розглядаються особливості мотивації персоналу у ПАТ КБ «ПриватБанк». Визначаються основні складові матеріальної та нематеріальної мотивації персоналу банку. Виявляються основні недоліки існуючої системи мотивації.