Видові особливості ліпідного складу деяких тканин прісноводних риб Західного Поділля - Ляврін, Б.З.; Курант, В.З.; Хоменчук, В.О.; Грубінко, В.В. (Доповіді НАН України, 2014)
Показано мiжвидовi особливостi лiпiдного складу окремих тканин коропа, карася, окуня та щуки. Змiна спiввiдношення рiзних класiв неполярних лiпiдiв розглядається як вiдповiдь органiзму риб на дiю факторiв середовища.