Співпраця України та Європейського Союзу в галузі освіти і науки - Круглашов, А. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2005)
Автор привертає увагу до деяких проблемних питань, що постали у сфері наукової та освітньої співпраці України і Євросоюзу, пропонує підходи до їх розв’язання.