Програма створення та збереження робочих місць у Донецькій та Луганській областях на період до 2017 року і наукова експертиза її проекту - Антонюк, В.П.; Ляшенко, В.І.; Новікова, О.Ф.; Котов, Є.В.; Чумаченко, М.М. (Управління економікою: теорія та практика, 2014)
Здійснено науковий аналіз змісту проекту Програми створення та збереження робочих місць у Донецькій та Луганській областях на період до 2017 року, яка спрямована на подолання кризових явищ, зроблено пропозиції щодо її удосконалення та посилення модернізаційного аспекту й забезпечення постіндустріального розвитку даних територій.