Тенденції розвитку малого підприємництва у сучасних економічних умовах України - Толмачова, Г.Ф.; Якубяк, О.В. (Управління економікою: теорія та практика, 2014)
Досліджується місце та роль малого бізнесу в економіках різних країн. Наводяться результати аналізу динаміки показників розвитку малого підприємництва України і оцінюється вплив зовнішніх чинників на формування підприємницької активності в країні. На основі проведеного дослідження надано рекомендації щодо поліпшення підприємницького клімату з метою забезпечення зростання сектору малого підприємництва.