Механізми державного регулювання проектів транскордонного співробітництва - Ліньков, М.О. (Управління економікою: теорія та практика, 2014)
Розглянуто сутність механізмів державного регулювання транскордонного співробітництва, особливості його функціонування в Україні на сучасному етапі соціально-економічного розвитку. Проаналізовано стан та особливості функціонування механізмів державного регулювання проектів транскордонного співробітництва. Запропоновано шляхи вдосконалення державного регулювання транскордонного співробітництва.