Особливості теоретичних підходів до дослідження інноваційної інфраструктури - Шульга, Г.В. (Управління економікою: теорія та практика, 2014)
Виокремлено три групи теоретико-методологічних підходів до дослідження інфраструктури інновацій. Проаналізовано кожну групу підходів. Визначено головні напрями вдосконалення методів дослідження фізичної та соціальної інноваційної інфраструктури.