Потенціал слова в системі виховання державно-правової свідомості - Гордієнко, М. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2006)
Рецензія на навчальний посібник: Медвідь А.М., Медвідь Ф.М. Ораторське мистецтво правників: Навчальний посібник. – Київ: Міленіум, 2005. – 336 с.