Новий варіант регуляризації методів екстраградієнтного типу - Семенов, В.В.; Чабак, Л.М. (Доповіді НАН України, 2014)
Запрононовано нову схему регуляризацiї методiв екстраградiєнтного типу для розв’язання монотонної варiацiйної нерiвностi в нескiнченновимiрному гiльбертову просторi. Для регуляризованого основного варiанта екстраградiєнтного методу доведено теорему про сильну збiжнiсть до нормального розв’язку варiацiйної нерiвностi.