Про симетрії квантової площини та її розширення Лорана - Синельщиков, С.Д. (Доповіді НАН України, 2014)
Розглядаються структури Uq(sl₂)-модульної алгебри на алгебрi полiномiв Лорана над квантовою площиною. Встановлено взаємно однозначну вiдповiднiсть мiж такими структурами та подiбними їм структурами на пiдалгебрi регулярних полiномiв. Подано повний перелiк зазначених структур, що вiдповiдають нетривiальним матрицям з SL(2, Z).