Організаційне забезпечення формування програми економічного і соціального розвитку м. Донецька - Анісімов, А.Є.; Дорофєєва, А.А. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
У статті проведено аналіз організаційної структури та взаємодії учасників процесу формування програми соціально-економічного розвитку м. Донецька, систематизовано їхні функції, виявлено проблеми та обґрунтовано напрями щодо оптимізації організаційної взаємодії відповідальних виконавців та координаторів програми. Головним результатом є комплекс положень і рекомендацій щодо формування організаційного забезпечення розробки програми економічного і соціального розвитку м. Донецька. Ключові слова: організаційне забезпечення, програма, соціально-економічний розвиток, організаційна структура управління, функції, взаємодія виконавців, економіка міста.