Регіональна промислова політика: елементи теорії, логіки та понятійного апарату - Кудріна, О.Ю. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
У статті досліджено особливості підходів до розуміння поняття „регіональна промислова політика” різними науковцями. Наведено основні характеристики та принципи дослідження цієї наукової категорії. На основі проведеного аналізу сформовано власний підхід до визначення терміну з урахуванням всіх особливостей та критеріїв фактичного синтезу теоретичної оцінки об’єкту дослідження.