Комплексний аналіз малого підприємництва Луганської області як складова формування соціально-економічного розвитку регіонів - Чеботарьова, Н.М.; Демчєнко, О.Г. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
В статті за методом багатовимірної середньої проведено дослідження рівня розвитку суб’єктів малого підприємництва міст Луганської області за галузевою та територіальною ознаками. Класифіковано головні причини його незадовільного стану та визначено першочергові заходи щодо стимулювання розвитку, які доцільно застосувати на регіональному рівні.