Формування сприятливого податкового простору для підприємницької діяльності в Україні: ключові проблеми та шляхи їх подолання - Молдован, О.О. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
В статті проаналізовані проблеми податкової системи, що погіршують бізнес-клімат в Україні. Обґрунтовується, що саме вдосконалення податкової системи та податкової політики може частково нівелювати комплекс інституціональних проблем в Україні і надати імпульс для активізації економічної діяльності на теренах держави. Проаналізовано ключові заходи щодо покращення податкового простору для підпри- ємницької діяльності, що були реалізовані в ході податкової реформи. Сформовано низку рекомендацій, які дозволять покращити ситуацію в даній сфері.